Fransk

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Fransk 23‑09‑2021 18:00 Tor Oplysningens Hus Marc Antoine Seddoh
Se mere   Luk  
 • Navn: Fransk
 • Start: 23‑09‑2021
 • Start tid: 18:00
 • Ugedag: Tor
 • Sted: Oplysningens Hus
 • Underviser: Marc Antoine Seddoh
 • :
Se mere   Luk  

FRANSK FOR BEGYNDERE
Skal du snart rejse til et fransktalende land? Eller elsker du franske film og bøger?
Så start med at lære sproget (eller genopfrisk dine tidligere kundskaber). Kurset giver dig basis kundskaber i fransk. Vi vil arbejde med udtale, grundlæggende ordforråd og elementær grammatik. Der vil bl.a. blive tage udgangspunkt i de dagligdagssituationer som den rejsende møder i fransktalende lande. D.v.s.
restaurantbesøg, indtjekning på hotel, spørge om vej, indhente informationer på turistkontor m.m.
Og vi kigger også på fransk kultur og samfund.
Der tages så vidt muligt hensyn til den enkeltes niveau.
Medregn udgifter til undervisningsmaterialer, dette aftales på holdet første gang.
Marc Antoine Seddoh
er født i Paris i Frankrig og har en en bachelorgrad i cinema og en kandidatgrad i fransk litteratur. Han er derudover en lærer-uddannelse i fransk som fremmedsprog. Han følger kommunikative undervisningsmetoder. Han betragter sin klasse som et rum, hvor eleverne skal være aktive, tale sammen og med ham for at forbedre deres franske. Han kan godt lide at lære af sine elever. Det skal jo også være en sjov og kulturel oplevelse. Du kan kontakte Marc-Antoine på mail : marcant.seddoh@gmail.com

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21350
Status: Igangsat
Første møde: 23-09-2021 18:00
Mødegange: 12
Lektioner: 24
Undervisere: Marc Antoine Seddoh
Priser:
Almen DKK 980,00
Pensionist DKK 815,00
Ledig DKK 860,00
Efterløn DKK 860,00
Fransk konversation 23‑09‑2021 16:20 Tor Oplysningens Hus Marc Antoine Seddoh
Se mere   Luk  
 • Navn: Fransk konversation
 • Start: 23‑09‑2021
 • Start tid: 16:20
 • Ugedag: Tor
 • Sted: Oplysningens Hus
 • Underviser: Marc Antoine Seddoh
 • :
Se mere   Luk  

Fransk - Conversation
Un rendez-vous hebdomadaire pour parler le français librement dans une atmosphère détendue. Si vous pouvez faire des phrases en français et que vous souhaitez rejoindre un groupe qui partage votre envie d’échanger dans cette langue, ce cours est pour vous. Toute personne avec des connaissances du français est la bienvenue.
Nous discuterons de sujets de sociétés, de l’actualité culturelle et de la vie quotidienne des français. Nous utiliserons parfois une vidéo, un texte, un podcast ou une chanson, dans le but d’aborder un thème qui nous permettra ensuite de développer vos compétences d’expressions et de compréhensions. La grammaire sera abordée en contexte pour éclaircir des points de langue.
Marc-Antoine Seddoh er født i Paris i Frankrig og har en en bachelorgrad i cinema samt en kandidatgrad i fransk litteratur. Han er derudover en lærer-uddannelse i fransk som fremmedsprog. Han følger kommunikative undervisningsmetoder. Han betragter sin klasse som et rum, hvor eleverne skal være aktive, tale sammen og med ham for at forbedre deres franske. Han kan godt lide at lære af sine elever. Det skal jo også være en sjov og kulturel oplevelse. Du kan kontakte Marc-Antoine på mail : marcant.seddoh@gmail.com
Fransk - Conversation
Et ugentligt møde for at tale fransk i en afslappet atmosfære. Hvis du kan lave sætninger på fransk og du vil deltage i en gruppe, der deler dit ønske om at snakke på dette sprog, er dette kursus noget for dig. Alle med kendskab til fransk er velkomne.Vi vil diskutere sociale spørgsmål, kulturelle nyheder og det franske folks dagligdag. Nogle gange bruger vi en video, tekst, podcast eller sang med det mål at tage fat på et emne, der så giver os mulighed for at udvikle dine tale og forståelsesevner. Grammatikken vil blive forklaret i kontekst for at tydeliggøre sprogpunkter.

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21354
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 23-09-2021 16:20
Mødegange: 12
Lektioner: 24
Undervisere: Marc Antoine Seddoh
Priser:
Almen DKK 980,00
Pensionist DKK 815,00
Ledig DKK 861,00
Efterløn DKK 861,00
dof