Kunsthøjskole

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Kunsthøjskole 31‑05‑2021 09:30 Man Snoldelev Sognegård Bjørn Kirk
Se mere   Luk  
  • Navn: Kunsthøjskole
  • Start: 31‑05‑2021
  • Start tid: 09:30
  • Ugedag: Man
  • Sted: Snoldelev Sognegård
  • Underviser: Bjørn Kirk
  • :
Se mere   Luk  

KUNSTHØJSKOLE - Med besøg af Peter Martensen
Farvernes forunderlige verden
Dette intensive kursus henvender sig til alle med en appetit på det at male, hvad enten man er begynder eller har malet i flere år. Kurset er bygget op omkring en række opgaver, der indledningsvist tager udgangspunkt i at give nogle nye maleriske redskaber for sidst i kurset at fokusere på individuelle ønsker og behov.
Farver, syn og repræsentation
Malerens vigtigste virkemiddel er selvfølgelig farverne. Farver er fascinerende. De kan både inspirere maleren til at gå i gang, og de er hans virkemiddel til at fortælle om verden. Derfor er sensibilitet overfor farver af største vigtighed. Kursets første opgaver tager netop sigte på at udvide denne sensibilitet således, at kursisterne bliver bedre til at se og bruge farver. Vi skal se farver, blande farver og lære hvorledes, de kan bruges til at skabe dybde på en ellers todimensionel flade.
Fantasi og egne projekter
Det at male foregår i spændingsfeltet mellem, det man har lyst til, og hvad man evner at male. I den sidste del af kurset er hovedvægten lagt på at udvikle egne idéer. Hvad er dine motiver, og hvordan får du dem frem?
Inspiration og gennemgange
På kurset vil der være oplæg og foredrag om kunst. Noget at det mest givende inden for det at male er at følge andres proces, derfor er gennemgange, hvor vi giver hinanden feedback en væsentlig del af undervisningen.
Besøg af en kunstner
Peter Martensen besøger Kunsthøjskolen, og holder et oplæg om hans kunstneriske proces om onsdagen.
Afslutning
Fredag holder vi en lille afslutningsudstilling mellem kl. 13.00 og 15.30. Her er du meget velkommen til at invitere venner og familie. 
Bjørn Kirk er kunstner og har arbejdet i højskoleregi i mere end 25 år, gennem alle år som udøvende kunstner. Bjørns undervisning er derfor gennemsyret af højskolens dna. Hvis du er nysgerrig, kan du se Bjørns udstilling på KunstSmedjen på Musicon fra den 15. februar til den 5. marts. Du kan også se mere på : www.bjkirk.dk 
Du er velkommen til at kontakt Bjørn Kirk på admin@bjkirk.dk , eller ringe til 23 62 08 19.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21206
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 31-05-2021 09:30
Mødegange: 5
Lektioner: 30
Undervisere: Bjørn Kirk
Priser:
Almen DKK 1.995,00
Pensionist DKK 1.785,00
Ledig DKK 1.845,00
Efterløn DKK 1.845,00
dof