Hvad med at afskaffe Sundhedsreligionen til fordel for Sundhedsrealismen?

Christians Bitz mission er klar: Sundhed skal smage og føles fantastisk og ikke baseres på hokus-pokus eller asketiske kostprincipper. Sundhed tager udgangspunkt i det enkelte, der med små realistiske ændringer kan blive sundere og gladere. Der er ikke tale om en ny Sundhedsreligion eller fanatisme, ej heller om en revolution. Det er Sundhedsrealisme. 

onsdag 7. februar kl. 19 - 21
Roskilde bibliotek - salen

tilmelding

Der findes ikke én sandhed om sundhed. Men én ting er sikkert: Sundhed har en berettiget plads i vores liv. Hvis du til tider føler, at sundhed er uoverskueligt, så glæd dig til Christians oplæg, og til at gå i dialog med ham.
Med en god portion humor og konkret råd får du Bitz´ sundhedsrealistiske guide til, hvordan du holder sundhedsbegejstring oppe, hvordan du når dine mål og bliver tilfreds –  uden at være perfekt. Vi er alle sammen forskellige, så hvorfor følge de samme kostråd?
Kom og få inspiration og diskuter Bitz´ nye sundhedsopfattelse!
Christian Bitz er uddannet cand. scient. i human ernæring og har arbejdet som vært og ekspert på flere TV programmer om sundhed. Som forskningschef på Herlev Hospital tager han afsæt i solid videnskabelig forskning, samtidig med at han er åben for alternativ tilgang til sundhed. Fordi der findes ikke én sandhed og én sundhed.