Info covid19

Info covid19

Alle aktiviteter er aflyst fra den 9. december til den 17. januar.

Men...når du har fundet en aktivitet som du gerne vil være med i - så tøv ikke med at tilmelde dig, du får nemlig direkte besked når holdet starter. 


Alle vores undervisere kender de retningslinjer der er gældende  for deres fag. Kursister bedes være opmærksom på hygiejne med fokus på hosteetikette, håndhygiejne og kontaktpunkter / smitteflader. Kursister anmodes om at medbringe håndsprit til eget forbrug og vaske hænder elle spritte deres hænder lige før de komme ind i lokalet.
Kursister bedes blive væk, hvis de er syge, eller har symptomer. Deltagere og underviseren skal undgå fremmøde ved symptomer, og bør forlade aktiviteten umiddelbart, såfremt man får symptomer.

På ROSA Aftenskole er vi særlige opmærksomme på sundhedsmyndighedernes retningslinjer vedr. covid19.

Aktiviteter hvor deltagere sidder ned:
Kontaktreduktion med fokus på afstand:
I lokaler, hvor besøgende/deltagere i det væsentlige sidder ned, tillades adgang for 1 deltager pr. 2 m2 gulvareal. Gulvarealet opgøres væg til væg uanset inventar m.v. 
Desuden bør der sikres 2 meters afstand mellem underviser/foredragsholder og forreste række af tilhørere. ROSA har undersøgt alle de undervisningslokaler som vi anvender. 
Det er tilstrækkeligt med 1 meters afstand mellem tilhørerne, hvis disse ikke synger, fx i forbindelse med foredrag. Afstand vurderes fra næsetip til næsetip, således at det ved siddende indretning skal måles fra midten af stolesæder og ikke fra armlæn til armlæn.

Fysisk aktiviteter : Yoga , Pilates, Callanetics og kor.
Det anbefales at holde mindst 2 meters afstand ved fysisk aktivitet, fx fysisk anstrengelse, m.v. 
Ligeledes ved aktiviteter med kraftig udånding, fx sang, råb, foredrag, skuespil m.v. bør holdes mindst 2 meters afstand. 
Der må maksimalt tillades adgang for 1 person pr. 4 m2 gulvareal. Gulvarealet opgøres væg til væg uanset inventar m.v. ROSA har undersøgt alle undervisningslokaler som vi anvender. 
For at undgå risiko for smitte ved bevægelses hold må du medbringe din egen måtte, samt evt. pude og tæppe. Du bedes venligst være omklædt når du kommer til undervisningslokalet således at du bruger så lidt tid som muligt til omklædning. Det kan lyde besværligt men det handler om at passe på hinanden og på dig.

Vi glæder os til at tage imod alle vores kursister i denne efterårssæson!
Venlig hilsen fra os alle på ROSA.

 

dof