Tilmelding

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ROSAs kurser via denne hjemmeside, eller ved at ringe til kontoret eller også sende en mail. Du kan se vores oplysninger nederst på siden. Du kan også besøge os på kontoret.
I tråd med Folkeoplysningsloven skal du oplyse dit navn, fødselsdag og adresse.  Er du bosat udenfor Roskilde Kommune, skal opgive dit fulde cpr.
Som kursist på ROSA modtager du holdoplysninger via mail, derfor beder vi om din mail adresse.
Det er en god ide at opgive dit telefon nr.
Hvis der sker uventet ændringer, kan underviseren eller kontoret nemt kontakte dig på SMS.


Betaling

Kan foregå ved tilmelding på hjemmesiden med dit Dankort eller ved overførsel af kursus beløbet til vores konto: Sparekassen Sjælland - Fyn   0520 0000763851
Betaling skal ske senest 14 dage før kursusstart.


Rabat for pensionister, ledige og efterlønner

Rabatten ydes af Roskilde Kommune, og er alene gældende for borgere som er bosat i Roskilde kommune. Det er et krav, at du oplyser dit fulde cpr. for at opnå rabatten, og at du underskriver en tro og love-erklæring. 
Hvis du deltager i et hold med særlige hensyntagende undervisning, skal du også opgive dit fuld cpr. og underskrive en tro og love erklæring. 

Framelding

Framelding skal ske senest 14 dage før kursusstart, ved henvendelse til kontoret via mail, eller telefonisk. Derefter er tilmeldingen bindende. Vær opmærksom på at udeblivelse ikke medfører at betalingskravet bortfalder. 
Ved rettidig framelding, tilbagebetales kursusgebyret dog fratrukket et administrationsgebyr på 75 kr. 
Hvis ROSA må aflyse et kursus, tilbagebetales hele kursusgebyret.Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig her og modtag nyt fra os!